Houbové RISOTTO s LESNÍMI HŘÍBKY
- ✔ italské krémové rizoto s chutí českého lesa
- ✔ kvalitní rýže z Itálie
- ✔ certifikované hříbky z Beskyd
- ✔ ideální jako luxusní oběd i rychlá večeře
- ✔ výborné doma i na cesty
- ✔ hotové za 20–25 minut
Detailní popis produktu
Pokud milujete vůni lesa a zemitou chuť hub, pak je naše houbové risotto s lesními hříbky přesně pro vás. Jemná, krémová konzistence italské rýže a poctivá porce sušených hříbků z českých lesů vytvoří na talíři dokonalý soulad. Do tohoto voňavého rizota jsme použili ten nejlepší mix certifikovaných hub z Beskyd – hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový.
Jak na přípravu hříbkového rizota?
Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si 750 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20–25 minut. Rýže je hotová, pokud je tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán.
TIP FAJNE PASTY: Orestovanou rýžovou směs podlijte nejprve 100ml bílého vína a poté pokračujte v receptu se 650ml vody.
Co ještě přihodit do košíku?
Pro milovníky hub máme také naše risotto S PRAVÁKY (hřibem smrkovým).
A pokud vám houby zas tak nevoní, vyzkoušejte třeba oblíbené ŠPENÁTOVÉ risotto.
A pokud vám houby zas tak nevoní, vyzkoušejte třeba oblíbené ŠPENÁTOVÉ risotto.
Složení rizota
italská rýže, sušená směs českých lesních hříbků – 8g (hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový), polévkové koření FAJNA PASTA (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), cibule, česnek, kmín, koriandr


Doplňkové parametry
Kategorie: | Řemeslná krémová risotta |
---|---|
EAN: | 8594186750627 |
Hmotnost: | 250g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář