Houbové RISOTTO s LESNÍMI HŘÍBKY

  •   italské krémové rizoto s chutí českého lesa
  •   kvalitní rýže z Itálie
  •   certifikované hříbky z Beskyd
  •   ideální jako luxusní oběd i rychlá večeře
  •   výborné doma i na cesty
  •   hotové za 20–25 minut
99 Kč 99 Kč / 250 g
Dostupnost: Skladem
Možnosti doručení
Houbové RISOTTO s LESNÍMI HŘÍBKY

Detailní popis produktu

Pokud milujete vůni lesa a zemitou chuť hub, pak je naše houbové risotto s lesními hříbky přesně pro vás. Jemná, krémová konzistence italské rýže a poctivá porce sušených hříbků z českých lesů vytvoří na talíři dokonalý soulad. Do tohoto voňavého rizota jsme použili ten nejlepší mix certifikovaných hub z Beskyd – hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový.
 

Jak na přípravu hříbkového rizota?

 
Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si 750 ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20–25 minut. Rýže je hotová, pokud je tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán.
 
TIP FAJNE PASTY: Orestovanou rýžovou směs podlijte nejprve 100ml bílého vína a poté pokračujte v receptu se 650ml vody.
 
 

Co ještě přihodit do košíku?

 
Pro milovníky hub máme také naše risotto S PRAVÁKY (hřibem smrkovým).
A pokud vám houby zas tak nevoní, vyzkoušejte třeba oblíbené ŠPENÁTOVÉ risotto.
 

Složení rizota

 
italská rýže, sušená směs českých lesních hříbků – 8g (hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový), polévkové koření FAJNA PASTA (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), cibule, česnek, kmín, koriandr
 
Kvalitní suroviny
Ruční balení

Doplňkové parametry

Kategorie: Řemeslná krémová risotta
EAN: 8594186750627
Hmotnost: 250g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola